Piscines Magiline

Redogörelser frå kunder

Swimming Pools Magiline > Företaget > Redogörelser frå kunder

Om Magilines byggsats

Thierry G

Thierry G

« För oss är en swimmingpool en plats för avkoppling och njuta av att ha trevligt med familjen och vänner. I själva verket byggde jag min QUALIPOOL swimmingpool med hjälp av flera vänner. Så den var redan en samlingspunkt innan den blev fylld med vatten. Det var inte svårt att sätta ihop swimmingpoolen; det hela är organisationsfråga. Instruktionerna för monteringen var väldigt precisa och om man följer dem så kan man vara helt säker på att få en lyckad swimmingpool. Allt vi behöver göra idag är att glädjas åt vår swimmingpool »

Arnaud P

Arnaud P

« Min fru och jag ville ha en swimmingpool som våra barn kunde ha glädje av och som även skulle öka värdet på vårt hus. Vi ville också ha en solid produkt med hög kvalitet. Våra drömmar har kunnat realiseras tack vare QUALIPOOL swimmingpoolbyggsats. Vi kunde bygga en riktig traditionell förstärkt betong-swimmingpool. Tack vare att panelerna går att snäppa ihop visade sig uppförandet vara väldigt enkelt. Filtreringssystemet i vår QUALIPOOL swimmingpool är verkligen effektivt. Vattnet är alltid rent och vi behöver inte tillbringa veckoslutet med att rengöra det. En verklig glädje för familjen. »

Philippe H

Philippe H

« även som en byggsats är en swimmingpool en investering. Vi letade således efter en produkt som vi hade råd med och var stabil och lätt att montera. Tack vare QUALIPOOL så kunde vi få en MAGILINE swimmingpool. Vi valde "byggsats med assistans" för att få professionell hjälp i de viktigaste stegen. Monteringen var enkel. Allting är väldigt tydligt förklarat. Du behöver bara följa instruktionerna och ta tid med att positionera elementen korrekt. Med byggsatsen kan du vara säker på att ingenting går fel och du kan dra fördel av den kvalitet som hör till ett ledande märke som Magiline »

« En enkel match!

« En enkel match!

ag gjorde beräkningarna och med besparingarna jag gjorde genom att använda byggsatsen kunde jag skaffa en större pool med mer utrustning. (...) Allting finns med i byggsatsen, allt var förmonterat från fabriken. Omöjligt att göra fel. Följ bara bygginstruktionerna steg för steg. Jag tvivlade aldrig på resultatet."»