Piscines Magiline

Produktionsanläggningar

Swimming Pools Magiline > Företaget > Produktionsanläggningar

Entusiasmen att skapa...

Vi investerar kraftigt i dagsläget och för framtiden. Magilines pooler är designade och byggda vid tre högeffektiva industrianläggningar på i Troyes i Aube-distriktet i Frankrike och Bergerac. Produktionen är till 100 % fransk.

Forsknings - och utvecklingsavdelningen

Unikt inom branschen är att vi ser det som en hederssak att designa och producera alla komponenter till våra swimmingpooler för att just försäkra oss om en optimal länk mellan dem, samtidigt som det är bekvämt, en säkerhetsåtgärd och ger en lång hållbarhet för er som kunder. Vi är inte bara ett företag som sätter ihop delar, som får filtreringssystem härifrån, pumpen därifrån och tillbehör (ljus, värmepump, motströmsanordning) från någon annanstans.

Pooldesigners och tillverkare

Vi är designers och tillverkare för att förbättra er produkt, så att allting fungerar perfekt från designfasen; så att ni bara har att glädjas åt poolerna.

Pooler är vår passion. Piscines Magilines ingenjörer skapar, här i Troyes, den helt nya modulära strukturtekniken; här har de ett testcentrum med spjutspetsteknologi för att testa varje nytt system. Det är här all forskning sker avseende filtrering och vattenförhållanden. Varje dag skapas något nytt hos Magiline, med ihållande entusiasm, bara för att tillfredsställa er.

Ett nätverk med 150 utvalda återförsäljare. Experter till er hjälp.

Ytterligare ett plus är att vi har utvalda återförsäljare, riktiga experter, effektiva, kompetenta partners, med vilka vi delar vår iver att hjälpa er och ge den bästa rådgivningen. Utbildade på de senaste bestämmelserna och teknologier vid vårt utbildningscenter i Troyes, gör att ni kan lita på deras kunskap, service, effektivitet och respons.

Piscines Magiline, Passion för pooler.